Interesat in ECC?

Există multiple motive pentru care puteți fi interesat de ECC, indiferent dacă aveți calitatea de angajat, angajator, formator sau centru de formare. 

Dacă sunteți un angajat...

Puteți fi interesat de ECC pentru a putea arăta ceea ce deja știți despre munca în domeniul îngrijirii, sau ați putea dori să aflați cum puteți învăța și dobândi certificatul pentru a vă ajuta să găsiți un loc de muncă în țară sau în străinătate.

Dacă sunteți un angajator...  

Ați putea fi în căutare de angajați care deja au certificatul ECC, sau puteți folosi examenul ECC pentru a testa cunoștințe și atitudini în timpul procesului de selecție, sau puteți oferi formarea angajaților pentru a dobândi ECC dacă vor veni să lucreze la Dvs.  

Dacă sunteți formator sau centru de formare...  

Ați putea să doriți să oferiți ECC deoarece angajații îl vor vedea ca un lucru util pentru cariera lor. Puteți să includeți ECC în cursurile Dvs. deja existente fără să percepeți taxe suplimentare și astfel să oferiți cursanților Dvs. un certificat în plus, respectiv veți dovedi că cursurile Dvs. acoperă cunoștințele esențiale de care toți angajații au nevoie. Puteți să primiți recunoașterea faptului că cursurile Dvs. sunt 'ECC conforme' pentru a vă ajuta la marketingul cursurilor.

Dacă sunteți instituție de verificare a calității...

Sunteți întotdeauna interesat de modalități de a verifica calitatea serviciilor și aceasta întotdeauna presupune verificarea a cât de bine este instruit personalul. Având ECC va fi un atu că personalul dispun de cunoștințele minime necesare pentru a lucra în siguranță în sectorul îngrijirii. De asemenea, puteți sugera personalului care nu este calificat că absolvirea examenului ECC este o modalitate de a demonstra cunoștințele de care dispun.