Ενδιαφέρεστε για το ECC;

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους κάποιος μπορεί να ενδιαφέρεται για το ECC, είτε αυτός είναι υπάλληλος, εργοδότης, εκπαιδευτής, εκπαιδευτικό ινστιτούτο ή συντονιστής.

 

Εάν είστε υπάλληλος..

Μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε το ECC για να αποδείξετε αυτά που ξέρετε ήδη σχετικά με τη δουλειά σας, ή μπορεί να θέλετε να μάθετε πώς να πάρετε το Πιστοποιητικό ώστε αυτό να σας βοηθήσει να βρείτε δουλειά στη χώρα σας ή σε κάποια άλλη χώρα.

 

Εάν είστε εργοδότης…

Μπορεί να ψάχνετε για υπάλληλους που ήδη έχουν το ECC για να είστε σίγουροι ότι ξέρουν το αντικείμενο τους, ή μπορεί να χρησιμοποιήσετε το ECC για να εξετάσετε τις γνώσεις και τη προσέγγιση  των υποψήφιων υπαλλήλων σας.  Από την άλλη, μπορεί να επιθυμείτε να προσφέρετε το ECC για να εκπαιδεύσετε καινούργιους υπαλλήλους.

 

Εάν είστε εκπαιδευτής ή εκπαιδευτικό ινστιτούτο..

Μπορεί να θέλετε να προσφέρετε το ECC επειδή οι υπάλληλοι σας θα το έβρισκαν χρήσιμο.  Θα μπορούσατε να το συμπεριλάβετε στα εκπαιδευτικά προγράμματα που ήδη κάνετε στο προσωπικό σας και να προσφέρετε στους μαθητευόμενους σας ένα επιπλέον προσόν καθώς και να δείξετε ότι τα μαθήματα σας καλύπτουν τις απαραίτητες γνώσεις που πρέπει να κατέχουν οι υπάλληλοι σας.  Μπορεί να θέλετε να κάνετε τα εκπαιδευτικά σας μαθήματα ‘συμβατά με το ECC, ώστε να αποκτήσετε καλύτερη εικόνα ως οργανισμός για τις υπηρεσίες που προσφέρετε.

 

Εάν είστε συντονιστής…

Τότε πάντα ψάχνετε για νέους τρόπους να ελέγχετε την ποιότητα μίας υπηρεσίας και αυτό σημαίνει πάντα ότι πρέπει να γνωρίζετε πόσο καλά εκπαιδευμένο είναι το προσωπικό σας.  Όταν ένα άτομο κατέχει το ECC, αυτό είναι μία ακόμη απόδειξη ότι έχει τη βασική γνώση που χρειάζεται για να δουλεύει σε αυτό το τομέα με ασφάλεια.